Subota 25.maj

od 21h

KOSTUR ( White City Soul )

Milko Đuranović aka Kostur je strastveni kolekcionar ploča… Puštao je muziku u Leila records, KGB štab, Strogi Centar, Gajba, Drvo javorovo, Šećer, KC Grad, Disciplina, D bar, Mamas Shelter. Član je White City Soul ekipe i od njega možete očekivati odličan soul, funk i boogie ali takođe i hip – hop, rap i r’n’b zvuk.

Utorak – Pab Kviz

Pab kviz 8×8 nudi vam novi vid zabave u samom srcu grada! 📢 Svakog UTORKA od 26.02.2019. City Pub Beograd u ulici Topličin venac 9 📢 biće domaćin naših, kako drugi kažu, krajnje zanimljivih i zabavnih kvizova. 😀 😀 😀 U pitanju su kvizovi na kojima ne možete da se izblamirate, jer se odgovori predaju na papiru. To su kvizovi uz koje se cirka, smeje, pa čak i zapeva! 💃:D Dobar provod je na prvom mestu, usput ćemo proveriti vaše znanje, a ako budete dovoljno dobri možete osvojiti neku od nagrada. 😀 Prijavite vašu ekipu, a sve što vas dodatno zanima ne oklevajte da pitate.

Petak – Karaoke 21h

 

Na točilicama Vas očekuju veliki izbor dobrih piva:

– Crven Ban – Crveno Pivo (Amber Ale)
– Života – IPA ( Indian Pale Ale)
– Života- APA (American Pale Ale)
– Pilsner Urquell

– Kozel tamno– Paulaner pšenično pivo– Bayreuther Hell– Nektar 

 

SUBOTA – EKLEKTIK 21h

 

Za one koji uspeju da odole našim pivima, napravljenim na potpuno prirodan način, bez konzervansa i aditiva, City Pab nudi preko 20 vrsta viskija i burbona, kao i veliki broj drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića. U našem pabu je uvek fenomenalna atmosfera koja se danima prepričava – žive pop-rock svirke, DJ-evi, turniri u pikadu, karaoke, pab kvizovi…

Posetite nas i pre nego što nas posetite 🙂

Dobrodošli!

City Pub | Toplicin Venac 9 | Beograd

Info & Rezervacije: 062/823-9870